ONNISTU UUSILLA TAVOILLA -VERKKOVALMENNUS

Oletko joskus päättänyt esimerkiksi aloittaa uuden harrastuksen, alkaa menemään aikaisemmin nukkumaan, aloittaa säästämisen tai sijoittamisen, vähentää älylaitteella vietettävää ruutuaikaa, alkaa laihduttamaan, alkaa lukemaan kirjoja enemmän…? Ja sitten jonkin ajan kuluttua huomannut, että mikään ei ole muuttunut. Tai ehkä yritit hetken aikaa noudattaa uutta tapaa, ruokavaliota tai muuta vastaavaa, mutta muutos ei sittenkään kestänyt?

MIKÄLI KUULOSTAA TUTULTA, TÄMÄ VALMENNUS ON JUURI SINUA VARTEN:

 • Arki tuntuu välillä tai kokoajan selviytymistaistelulta
 • Aloitat usein uuden elämän ja yhtä usein lopetat sen
 • Heräät usein väsyneenä ja haluaisit asiaan parannusta
 • Sinua stressaa se, ettet ”saa asioita aikaiseksi”
 • Energiatasosi heittelevät paljon päivän aikana
 • Elämässäsi ei ole motivoivia tavoitteita
 • Haluaisit muutoksia kehonkoostumukseesi
 • Itsekurisi ja tahdonvoimasi eivät riitä elintapamuutoksiin
 • Sinulla on vaikeuksia päästä säännöllisen liikunnan rytmiin
 • Aloitekykysi ja motivaatiosi on hukassa
 • Kaipaat yksinkertaisia työkaluja ja arkeen sovitettavia neuvoja avuksesi
 • Sinulle ei olisi pahitteeksi ryhmän ja valmentajan tuki elintapamuutoksessa

 

TÄMÄN VALMENNUKSEN HYÖTYJÄ MM:

 • Parempi ja laadukkaampi uni
 • Virkeämmät päivät
 • Olennaisimmat ravitsemusasiat kuntoon
 • Paremmat hyvinvointitavoitteet
 • Kiinni säännölliseen liikuntaan
 • Paremmat hyvinvointirutiinit
 • Energisempi arki
 • Kohtuullinen suhde nautintoaineisiin
 • Valtavasti informaatiota hyvinvoinnin osa-alueista
 • Stressi paremmin haltuun
 • Arjen hallinta kuntoon
 • Vinkit & työkalut kunnon parantamiseen
 • Valmentajan ja ryhmän tuki

 

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ PÄHKINÄNKUORESSA:

 

 • Noin 20 hyvinvointiaiheista valmennusmoduulia, jotka jokainen sisältää videon, oheistekstin, vinkkejä, työkaluja tai tehtäviä
 • ”Ihminen on tapojensa tulos” -workshoptallenne, jonka avulla valmennuksen ensimmäisellä viikolla sukelletaan syvälle tapojen ja niiden muuttamisen teemaan
 • Viikoittaiset harjoitukset & tehtävät, joita pohditaan yhdessä
 • Valmennuksen osallistujien oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa jaetaan kokemuksia & vinkkejä sekä fiilistellään tuloksia
 • Valmentajan etätuki Facebook-ryhmässä
 • Kesto 5 viikkoa

NÄIN TÄMÄ VALMENNUS AUTTAA SINUA

Jos haluat parantaa hyvinvointiasi inhimillisen lähestymistavan kautta ja toimiviksi todetuin keinoin, saat varmasti tästä valmennuksesta apua ja keinoja onnistumiseen. Valmennuksen alussa tutkimme omia, hyvinvointiimme vaikuttavia tapoja, rutiineja ja rituaaleja suurennuslasin kanssa. Sieltä nousee kyllä esiin ne asiat ja tavat, joita juuri sinun kannattaa lähteä nyt työstämään.

Tavoite on maalitaulu. Jos maalitaulua ei ole olemassakaan, on osumisen todennäköisyys pyöreä nolla. Siksi lähdetään liikkeelle tavoitteen asettamisesta. Hyvä ja ennen kaikkea juuri sinulle itsellesi sopiva tavoite auttaa keskittymään olennaiseen ja motivoitumaan matkan edetessä.

Ihminen on tapojensa tulos. Tämä valmennus perustuu uusien tapojen opetteluun. Säännöllisesti toistuvat rutiinit ja rituaalit ratkaisevat. Satunnaisuudet kuuluvat elämään, mutta niiden merkitys on todella pieni. Ensin selvitetään minkälaisia tapoja meillä on ja sitten päätetään mitä ja miten lähdetään muuttamaan.

Valmennuksen sisältö koostuu tavallisen ihmisen arkeen sovitettavista hyvinvointiteemoista. Runsas ja monipuolinen valmennusmateriaali tukee sinua onnistumisessasi. Samoin tekee samanhenkinen ryhmä muita onnistujia sekä valmentajan jatkuva etätuki osallistujien omassa, suljetussa Facebook-ryhmässä.

Valmennuksesta saat tiedot, taidot, työkalut, vinkit, toimintatavat & tuen onnistuneeseen muutokseen. Oikotietä onneen ei valitettavasti ole, mutta tämä valmennus helpottaa onnistumistasi huomattavasti !

Voit maksaa osallistumisesi myös liikuntaeduilla: Smartum Pay, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

VALMENTAJA ERNO POLUS

Tämän verkkovalmennuksen vetää kokenut hyvinvointivalmentaja Erno Polus. Erno on hieman yli nelikymppinen perheenisä, jonka suoraviivainen ja kikkailematon valmennustyyli toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan. Hän vannoo perusasioiden nimeen ja tykkää hakea asioihin mahdollisimman yksinkertaisia ratkaisuja. Yksinkertaistamalla ratkaisut, ne on helpompi saattaa käytäntöön.

Erno on valmentajana yhtä aikaa jämäkkä ja inhimillinen. Hän ymmärtää ja tuntee tavallisen ihmisen arkipäiväiset hyvinvointihaasteet. Monille meistä huonosti nukutut yöt ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Yhtä monen kurkusta livahtaa alas muutakin, kuin optimaalista tarveysravintoa. Liikunnan epäsäännöllisyys, riittämätön palautuminen ja ”arjen kaaos” ovat yhtä lailla tuttuja ilmiöitä. Tätä kutsutaan inhimillisyydeksi ja varsinkin ruuhkavuosien aikana edellämainitut asiat tulevat enemmän tai vähemmän meille kaikille tutuiksi. Juuri tämän tyyppisissä elämänvaiheissa kannattaakin kääntää katseet tapoihin & rutiineihin.

Erno on erikoistunut tapaperusteiseen valmennustyyliin ja henkilöstön hyvinvointiin. Hän on ollut monen ihmisen elämänmuutoksessa mukana ja auttanut saavuttamaan unelmia.

”Minun tavoitteeni on auttaa ihmisiä asettamaan ja saavuttamaan omia tavoitteitaan onnistuneesti. Näiden 18 valmennusvuoden varrella olen saanut koutsata tuhansittain ihmisiä kohti omia tavoitteitaan. Olen myös saanut huomata, mitkä asiat toimivat useimpien kohdalla ja toisaalta, millä asioilla ei ole niin kauhean suurta merkitystä. Nämä opit ja tiedot jaan sinun käyttöösi tässä verkkovalmennuksessa samalla, kun autan sinua kohti omia tavoitteitasi. Tervetuloa mukaan tähän valmennukseen!”

Haluaisitko kerrankin onnistua ja päästä alkua pidemmälle? Alkuinnostus kestää rajallisen ajan. ”Maaliin” asti pääseminen edellyttää oikeita työkaluja, keinoja ja hyviä tavoitteita.

ONNISTUMINEN EI OLE KIINNI ITSEKURISTA

 

 • Kuinka monta kertaa olemmekaan aloittaneet jotain uutta ja yhtä monta kertaa palanneet takaisin vanhoihin tapoihin? Monta! Miksi sitten jotkut onnistuvat ja toiset eivät? Jotta sinäkin voisit onnistua, ihan ensimmäiseksi täytyy ymmärtää ja hyväksyä se, että onnistumisen salaisuus EI ole itsekurissa. Jos ajattelet epäonnistuvasi aina itsekurin puutteen vuoksi, et pääse tästä epäonnisesta kehästä pois. Sinun tulee löytää keinot, joiden avulla pääset tavoitteeseesi ilman itsekurin voimaa, joka ei pitkälle kanna.
 • Jos haluat onnistua, kannattaa opetella asettamaan motivoivia,  realistisia ja konkreettisia tavoitteita itsellesi. Tämän valmennuksen avulla osaat asettaa mitattavia tavoitteita, joiden etenemistä voit helposti seurata. Osaat myös asettaa oikeanlaisia väli- ja prosessitavoitteita, jotta matkantekosi helpottuu ja muuttuu mukavammaksi.
 • Opit myös tunnistamaan huonot tapasi, jotka estävät sinua pääsemästä tavoitteeseesi. Opit tietysti vastapainoksi uusia parempia tapoja, vanhojen huonojen tapojesi tilalle, jotta sinun on helpompi päästä kohti tavoitettasi.
 • On tärkeää myös osata tunnistaa ne asiat ja tilanteet, joissa tulee tehtyä toistuvasti ”vääriä” valintoja. Siis ne tilanteet, joissa helposti ajaudutaan takaisin vanhoihin tapoihin. Nämä ovat niitä ratkaisevia hetkiä, joissa vanhojen tottumusten sijaan valitaan tästä eteenpäin uusia, parempia tapoja.
Oletko usein miettinyt, että haluaisit jotain muutosta elämääsi, mutta et ole oikein päässyt asiassa edes kunnolla alkuun? Etkö tiedä miten aloittaisit, tai onko sinun vaikea saada muuten asioista kiinni?

MUUTOSTA TULEE OIKEILLA TAVOILLA 

 

 • Kun parannetaan useita pieniä asioita näennäisen vähän, tulokset ovat yllättävän hyviä. Rutiinit vahvistuvat, kun niitä toistetaan. Vaikeinta on saada ne alulle. Siinä tämä valmennus sinua auttaa. Tässä valmennuksessa selvitämme, mitä asioita kannattaa lähteä muuttamaan ja miten. Sitten laitetaan prosessi käyntiin matalalla kynnyksellä ja kohta saadaan yllättyä muutoksen vaikuttavuudesta omassa elämässä.
 • Sinä tarvitset ainoastaan vähän aikaa ja ennen kaikkea kiinnostusta oman hyvinvointisi ja elämänlaatusi parantamiseen. Silloin tämä valmennus hyödyttää sinua takuuvarmasti.
 • Haluatko tehdä elinTAPAmuutoksen niin, että se myös onnistuu? Tai minkä tahansa muun TAPAmuutoksen? Ihminen on tapojensa tulos. Tässä verkkovalmennuksessa keskitymme omien tapojemme tutkimiseen, tunnistamiseen ja muuttamiseen kestävästi. Lähde mukaan tekemään pysyviä positiivisia muutoksia elämääsi kannustavassa porukassa!

IHMINEN ON TAPOJENSA TULOS

Kaikkein suurin vaikutus elämämme suuntaan on omilla tavoilla ja valinnoilla. Tämä on lohdullinen tieto, koska onhan se mukavampaa olla itse puikoissa sen sijaan, että joku ulkopuolinen voima määrittelisi kohtalomme ilman, että saisimme itse vaikuttaa. Tietysti myös sattumalla ja lähtötilanteilla on jonkinlainen merkitys, mutta se on rajallinen, onneksi.

Tapaperusteisessa valmennuksessa keskitytään painokkaasti nimen omaan tapojen omaksumiseen, muuttamiseen ja toistamiseen.

TAPA ON:

 1. Säännöllisesti toistuvaa toimintaa tai käytöstä.
 2. Tapahtuu tyypillisesti ilman tietoista päätöstä tai valintaa.

MILLAISIA TAPOJA SINULLA ON?

Mietipä, minkälaisia tapoja sinulla on? Minkälaisista rutiineista tavallinen arkesi koostuu? Esimerkiksi fyysiseen aktiivisuuteen liittyen. Tai syömiseen ja juomiseen. Itsesi kehittämiseen ja sivistämiseen. Sosiaalisten suhteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Tai vaikkapa työskentelytapoihin ja ajankäyttötottumuksiin liittyen.

Ja tärkein kysymys: Onko sinulla jotain tapoja, joita haluat muuttaa itsesi kannalta paremmiksi??

Tapojen muuttamiseen on olemassa käteviä keinoja, jotka oikein käytettyinä samaan aikaan helpottavat elämäämme ja tuovat toivottuja tuloksia. Tässä valmennuksessa muutamme tapojamme näiden keinojen avulla.

Energiatasomme heittelee päivän aikana ja palautumisella on suuri merkitys jaksamiseemme. Väsyneenä ihminen tuppaa menemään sieltä missä aita on matalin, eikä varsinkaan jaksa aloittaa uusia elämäntapoja. Kun palautuminen ja vireystilan vaihtelut saadaan kuntoon, jaksaa myös panostaa muihin hyvinvointia parantaviin asioihin. Tässä verkkovalmennuksessa paneudutaan myös jaksamiseen.
Ruokailutavoillamme on suuri merkitys hyvinvointiimme. Oikeanlaiset ja ennen kaikkea itselle sopivat ravitsemustottumukset tukevat terveyttämme, auttavat pysymään energisenä ja ovat olennainen osa painonhallintaa. Tässä verkkovalmennuksessa saat eväitä energisempään arkeen!
Sohvan pohjalle on todella helppo jäädä, kun sinne kerran päätyy. Alkuun pääsemisen vaikeus vaivaa monia, vaikka pienillä askelilla olisi mahdollista saavuttaa aktiivisempi elämä. Aktiivisempi elämäntapa piristää mieltä ja vaikuttaa hyvinvointiimme positiivisesti. Tässä verkkovalmennuksessa saat vinkkejä myös liikkeelle lähtemiseen!

TÄMÄ ON AIKUISEN IHMISEN ”TOLKUN VALMENNUS”

HUOM: Tämä on tavalliselle aikuiselle ihmiselle suunniteltu ”tolkun valmennus”. Lähestymistapa on inhimillinen ja salliva. Ei jyrkän ehdoton ja kieltolistoja suosiva. Ratkaisu siis EI ole itsekuri ja tahdonvoima. Niillä ei tosiaankaan pitkälle pötkitä. Arjen hallinta täytyy laittaa kuntoon. Täytyy varmistaa, että kuskin paikalla sinun elämässäsi olet sinä itse. Sinulla on valta ja sinulla on vastuu.

 

TÄYDELLISYYS EI OLE TAVOITELTAVAA

Täydellisyyttä ei tarvitse tavoitella eikä sitä ole edes mahdollista saavuttaa. Riittävän hyvä on todellakin riittävän hyvä. Välillä meistä jokaisen täytyy toki hieman ”komentaa” itseään, välillä taas joudutaan enemmänkin jarruttelemaan. Tähän taas vaikuttaa valtavan moni asia, kuten sen hetkinen motivaatio, kiire, muut elämän muuttujat, työtilanne, perhetilanne, taloudellinen tilanne, oma historia, asenne, stressin määrä… ja niin edelleen.

Miten tämä valmennus eroaa monista muista valmennuksista? No tässä ei anneta valmista ohjelmaa tyyliin ”noudata tätä pilkulleen” vaan opetetaan ja opetellaan yhdessä, mitä tavat ovat, mihin niissä kannattaa kiinnittää huomiota ja ennen kaikkea miten niitä muutetaan onnistuneesti. Sitten onnistutaan yhdessä.

 

MATALAN KYNNYKSEN MUUTOKSET

Tässä valmennuksessa pyritään tekemään elintapojen muutoksia kynnystä madaltamalla. Tapojen muuttamisen tulisi vaatia mahdollisimman vähän energiaa. Mitä ”helpompia” ja pienempiä muutoksia tehdään, sitä todennäköisempää on onnistuminen pitkällä tähtäimellä. Siksi tapojen muutosten tulee olla ”sulatettavissa” arkeen mahdollisimman vaivattomasti.

Toisin päin ajateltuna, jos muutos vaatii koko elämän kääntämisen päälaelleen, sosiaalisten suhteiden lopettamisen, työpaikan vaihtamisen ja vielä suuria rahallisia investointeja, onnistumisen todennäköisyys on häviävän pieni.

TÄYTYYKÖ MINULLA OLLA JOKU TIETTY TAVOITE MIELESSÄ, ETTÄ VOIN OSALLISTUA?

 

 • Tässä valmennuksessa kaikilla ei ole eikä tarvitsekaan olla sama tavoite. Silti meistä jokainen voi tämän valmennuksen toimiviksi testattujen mallien mukaan asettaa omat tavoitteensa ja voimme yhdessä edetä kohti kunkin omia tavoitteita. Tavoitteiden asettaminen ja priorisointi on sisäänrakennettuna tässä valmennuksessa.

 

 • Hyvinvointimielessä meillä on karkeasti kolmenlaisia tapoja. Hyvinvointia parantavia, hyvinvoinnille neutraaleja ja hyvinvoinnille vahingollisia tapoja. Tässä valmennuksessa tunnistat nuo tavat ja päätät itse, mitä niistä lähdet työstämään. Samalla tulet tietoiseksi niistä tavoista ja tilanteista, joissa aikaisemmin olet palannut takaisin vanhoihin tapoihisi.

 

 • Elintapojen muuttaminen on periaatteessa suhteellisen yksinkertaista, mutta asioiden vieminen pysyviksi omaan arkeen onkin usein ihan toinen tarina. Siihen kohtaan tämä valmennus iskee erityisesti. Sekä valmiiden toimintamallisen että vertaistuen ja valmentajan etätuen avulla asioiden käytäntöön vienti helpottuu huomattavasti.

 

 • Tässä valmennuksessa kaikkien osallistujien ei tarvitse mennä samaan aikaan nukkumaan eikä herätä samaan aikaan. Jos kuitenkin haluat parantaa unesi laatua tai lisätä unen määrää, saat tästä valmennuksesta aivan varmasti apua, työkaluja ja keinoja tähän.

 

 • Tässä valmennuksessa ei tosiaankaan ole mitään valmista ruokavaliota. Jokainen saa syödä juuri sellaista ruokaa, kuin itselle sopii. Mutta jos haluat tehdä ruokailutottumuksiisi pysyviä ja merkityksellisiä muutoksia, siihen saat varmasti apua. Käymme myös läpi yleisimpiä sudenkuoppia ravitsemuksessa.

 

 • Tässä valmennuksessa ei ole tietenkään valmista treeniohjelmaa. Jos taas haluat alkaa esimerkiksi kuntoilemaan / treenaamaan säännöllisesti, tämän valmennuksen avulla se on mahdollista. Käymme esimerkiksi läpi sekä lihaskunnon että kestävyyskunnon parantamisen perusasiat. Arkiaktiivisuuden lisääminen tekee meille kaikille hyvää, joten siihen keskitytään myös.

 

 • Ylipäätään oman hyvinvoinnin nostaminen prioriteeteissa entistä korkeammalle onnistuu tämän valmennuksen avulla. Valmennuksen alussa tehtävien harjoitusten avulla sinulle saattaakin avautua, mihin asioihin juuri sinun kannattaa ensisijaisesti fokusoitua.
Valmennus käydään suomalaisella Campwire -verkkoalustalla, joka toimii kaikilla tietokoneilla ja älylaitteilla, joissa on nettiyhteys. Valmennuksen etätuki toteutetaan Facebookissa suljetussa ryhmässä.

ETÄTUKI FACEBOOKISSA

Valmennuksen etätuki toimii Facebookissa suljetussa ryhmässä, jossa valmentaja Erno Polus vastaa esille nouseviin kysymyksiin. Voit olla ryhmässä mukana myös hiljaisena sivustaseuraajana, mutta osallistumalla keskusteluun ja kysymällä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä, saat valmennuksesta enemmän hyötyä irti. Kysymyksiin vastataan arkisin 24h kuluessa. Etätuki on käytettävissäsi koko valmennuksen ajan. 

 

VALMENNUSALUSTAA ON HELPPO KÄYTTÄÄ

Suomalaista Campwire -verkkovalmennusalustaa on helppo käyttää. Jos olet uusi käyttäjä, luot vain ensin itsellesi henkilökohtaiset tunnukset palveluun. Sen jälkeen löydät aina viikottain uudet materiaalit verkkoalustalta. Saat myös ilmoituksen sähköpostiisi, kun uusi materiaali on auennut.

NÄIN VALMENNUS ETENEE:

VIIKKO 1.

Ensimmäisellä viikolla sukellamme syvälle tapojen ja niiden muuttamisen maailmaan. Hieman pidemmän kaavan mukaan asiaa tarkastellaan valmennusalustalta löytyvästä vajaan tunnin pituisesta webinaaritallenteesta otsikolla ”Ihminen on tapojensa tulos”.

Edelleen ensimmäisen viikon teemoihin kuuluvat omien tapojen tunnistaminen, hyvinvoinnin priorisointi ja omien tavoitteiden asettaminen yksinkertaisen mallin mukaan. Tehtävien ja työkalujen avulla saadaan tekemiseen konkretiaa.

 

 • ”Ihminen on tapojensa tulos” -workshoptallenne
 • Oma hyvinvointi
 • Priorisointi
 • Tavoitteen voima
 • Tavoista tuloksiin

VIIKKO 2.

Toisella viikolla lähdetään tekemään ensimmäisiä varsinaisia tapojen muutoksia. Tämän viikon teemoihin kuuluvat ensisijaisesti uneen & palautumiseen vaikuttavat tavat, alkoholin käyttö ja fyysinen aktiivisuus. Jokainen osallistuja tietysti työstää niitä asioita, jotka itse kokevat tärkeiksi.

 

 • Unen tärkeys
 • Unen laatu
 • Alkoholi
 • Arkiaktiivisuus
 • Kestävyysliikunta 

VIIKKO 3.

Kolmannella viikolla tarkastellaan tapoja ruokailu- ja ravitsemustottumusten näkökulmasta ja syvennytään stressiin, omiin tapoihin reagoida siihen ja kehitetään toimintamalleja sen hallintaan. Samalla työstetään edellisen viikon teemoja.

 

 • Stressi
 • Ateriarytmi
 • Energiaravintoaineet
 • Syömisen psykologia

VIIKKO 4.

Neljännellä viikolla ollaankin päästy jo aika pitkälle omien tapojen tunnistamisessa ja ensimmäisissä askelissa uusien tapojen omaksumisessa. Uusina asioina tarkasteluun otetaan vielä mm. sallivuus, itsekuri, arjen hallinta ja lihaskunto. Näistä toki puhutaan jo aiemmillakin viikoilla, mutta nyt on aika syventyä niihin.

 • Riittävän hyvä
 • Itsekuri
 • Arjen hallinta
 • Lihaskunto

 

VIIKKO 5.

Valmennuksen viidennellä ja viimeisellä viikolla vahvistetaan valittuja ja käyttöön otettuja tapoja. Kerrataan kuluneiden viikkojen oppeja ja oivalluksia ja tarkastetaan sekä tarvittaessa tarkennetaan tavoitteita. Matka tietysti jatkuu ja perillehän emme elämässä taida tulla koskaan. Valmennusmateriaalit jäävät käyttöösi vuoden 2020 loppuun asti, joten voit milloin tahansa palata niitä kertaamaan.

 • Positiivinen itsepuhelu
 • Kertaus, varmistus & tarkennukset
 • Checklist
 • Matka jatkuu

 

Voit maksaa osallistumisesi myös liikuntaeduilla: Smartum Pay, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

ERNON VALMENNUKSESSA MUKANA OLLEIDEN PALAUTTEITA:

”Hieno lähestymistapa eri lähtökohdissa oleville valmennettaville. Maalaisjärjellinen ote asioihin. Pidin siitä, kun asiat tuodaan esille omaan hyvinvointiin joka tasolla nimenomaan pienin annoksin / pienin askelin liikkeelle, ajatuksen kautta. Lisäksi tehtävät olivat nopeasti suoritettavissa, siten, että niistä sai nopeastikin jo itselle käsitystä missä mennään ja mitä milläkin osa-alueella on tehtävä. Kiitos!!!!”

”Minulle valmennus sisälsi tosi hyviä neuvoja, jotka otan kokonaisuudessaan käyttöön, kun arki taas viikon päästä alkaa. Suuri kiitos Ernolle! Valmennusalustan koin helpoksi käyttää ja Ernolta tuli vastaukset nopeasti kysymyksiin.”

”Todella hyvä valmennus! Olen saanut paljon arvokasta tietoa ja tietysti myös vanhojen oppien kertausta. 🙂 Suosittelen varauksetta kenelle tahansa!!”

MILLOIN TÄMÄ VALMENNUS EI SOVI SINULLE?

 • Jos sinusta tuntuu, että elintavat, jaksaminen, kunto ja elämä ylipäätään on viimeisen päälle mallillaan ja kunnossa, miksipä kaipaisit tällaista valmennustakaan. Sinulla on asiat kunnossa ja voit jatkaa samaan malliin!
 • Jos olet jo löytänyt itsellesi toimivan elämäntavan, jossa sinun on helppo tehdä terveellisiä ruokavalintoja, saat nukuttua hyvin ja palaudut, liikut sopivasti ja tunnet olosi lähes päivittäin energiseksi ja aikaansaavaksi. Kuulostaa siltä, että sinulla on jo palaset kohdillaan, etkä tarvitse tätä valmennusta.
 • Jos elämäsi on tällä hetkellä suuressa murroksessa, kuten olet raskaana, juuri synnyttänyt, olet itse vakavasti sairas tai läheisesi on vakavasti sairas. Silloin kannattaa käyttää kaikki energia tähän vallitsevaan elämäntilanteeseen ja lähteä myöhemmin tämän tyyppiseen valmennukseen mukaan.
 • Jos valmennuksen hinta tuntuu kohtuuttoman suurelta, silloin ei tietenkään kannata osallistua. Toisin päin ajateltuna, ei tässä ihan hirveän suuresta summasta puhuta, eli menetettävääkään ei ole kauhean paljoa.
 • Jos elämäsi on tällä hetkellä ihan kauheaa stressiä ja kaaosta, ehkä ei kannata osallistua tähän valmennukseen juuri nyt. Toki noihinkin asioihin saa tästä valmennuksesta apua. Kannattaa ainakin pitää mielessä, että tämän valmennuksen tarkoitus ei todellakaan ole kuormittaa ketään, vaan helpottaa elämää ja kuormitusta.
 • Jos haluat tarkkoja ruokavaliomalleja, valmiita treeniohjelmia, tiukkoja poissulkevia dieettejä tai tuloksia pussikeitoilla tai kaloreita laskemalla, silloin tämä valmennus ei ole sinua varten. Tämä valmennus perustuu terveyttä tukeviin elämäntapoihin, jotka sinä itse valitset.