Patrik Borgin Jäähyväiset jojoilulle -verkkokurssi alkaa jälleen 28.2.2022

Kurssi toteutetaan uudella Wellflix.fi -sivustolla!

20505

PAREMPAA PAINONHALLINTAA JA PYSYVÄÄ LAIHTUMISTA! 

 

 

JÄÄHYVÄISET JOJOILULLE! – verkkokurssi 

Kurssin metodit ovat huippusuositun ravitsemusasiantuntijan Patrik Borgin kehittämät. Ainutlaatuinen 6kk kestävä kurssi, jossa puretaan henkilökohtaiset syömiseen liittyvät ongelmat.

NÄIN HYÖDYT KURSSISTA:

 • Saat Patrikin etätuen käyttöösi Facebook-ryhmässä koko 6kk ajaksi
 • Parempaa painonhallintaa ja pysyvämpää laihtumista
 • Tasapainoisempaa ruokasuhdetta
 • Pääset eroon kieltolistoista
 • Terveellisempää syömistä
 • Luottamusta omaa kehoa kohtaan
 • Irtautumista syömisstressistä
 • Parempaa verensokerin hallintaa
 • Eroon ylilyönneistä
 • Parempaa kehotyytyväisyyttä
 • Suurempaa mielihyvää syömisestä

 

”Kurssi on lisännyt sallivuutta omaa syömistä kohtaan, mikä tuntuu varsin ihmeelliseltä, kun on neljäkymmentä vuotta soimannut itseään kaikenlaisista asioista syömiseen liittyen.”

Katso lyhyt esittelyvideo Jäähyväiset Jojoilulle -verkkokurssista:

Patrik Borgin Jäähyväiset jojoilulle -verkkokurssi alkaa jälleen 28.2.2022

Kurssi toteutetaan uudella Wellflix.fi -sivustolla!

Kurssin asiantuntija:

RAVITSEMUSASIANTUNTIJA PATRIK BORG

Patrik Borg on toiminut pitkään ravitsemukseen liittyvien asiantuntijatöiden parissa. Hän pitää vastaanottoa mm Aava lääkäriasemalla ja Helsingin Urheilulääkäriasemalla. Hän on ollut aikaisemmin myös yli 10 vuotta Syömishäiriökeskuksessa, toiminut Suomen Kansallisbaletin ja Vaakakapinan ravitsemusasiantuntijana sekä ollut pitkäaikainen Olympiakomitean ravitsemusasiantuntija. Patrik on tällä hetkellä myös Suomen Lihavuustutkijat ry puheenjohtaja ja ollut mukana lukuisissa tutkimuksissa ja kirjoittanut useita syömiseen ja painonhallintaan liittyviä kirjoja.

Ihmisenä ja asiantuntijana Patrikista huokuu hänen poikkeuksellisen salliva ja ymmärtäväinen suhtautumisensa syömisen solmuihin. Hän ei pidä ihmisiä itsekurittomina ja laiskoina, vaan aina löytyy joku taustasyy, miksi kukin meistä toimii niin kuin toimii. Patrikilla on pitkä kokemus painonhallintaan ja syömiseen liittyvistä taustatekijöistä ja tämän vuoksi hänen metodeillaan saadaan pysyviä muutoksia aikaan. Jos olet aina ajatellut, ettei sinulla ole itsekuria toteuttaa syömiseen liittyviä pysyviä elämäntapamuutoksia, lähde mukaan tälle matkalle. Ymmärrät, ettei kyse olekaan ollut itsekurista – vaan jostain aivan muusta! Tämän 6kk:n matkan aikana laitetaan asioita kuntoon pala palalta!

HALLITSEEKO SYÖMINEN ELÄMÄÄSI?

 • Oletko menettänyt luottamuksen kehosi toimintaan?
 • Luotatko nälkääsi?
 • Uskotko olevasi loputon ahmatti ja karkkihiiri? Tai sokeriaddikti?
 • Haluatko löytää syömisessä tasapainon ja mielenrauhan tai laihtua pysyvästi?
 • Oletko kenties kokeillut jo monia kitudieettejä ja mikään niistä ei ole johtanut stressittömään syömiseen ja tasapainoon ruuan suhteen?
 • Mitkään laihdutuskuurit ja poppaskonstit eivät ole johtaneet haluttuun lopputulokseen ja läpi elämän kestävään pysyvään hyvään syömiseen?

 

VALMENNUS SOPII SINULLE, JOS

 • Kamppailet ruokaan liittyvän syyllisyyden kanssa
 • Olet sokeriaddikti, herkkuhiiri tai ahmatti
 • Et syö tiettyjä ruoka-aineita, vaikka haluaisit
 • Koet syömiseen liittyvät asiat haastavina ja stressaavina
 • Olet jojolaihduttanut tai olet ikuinen laihduttaja
 • Usein iltaisin vedät herkkuöverit
 • Jaksamisen kanssa on ongelmia
 • Painonhallinnan kanssa on ollut pidempään haasteita
 • Et uskalla syödä lihomisen pelossa
 • Et saa makeanhimoasi laannutettua
 • Koet olevasi tunnesyöjä
 • Et tunnista nälkääsi tai osaa lukea kehosi viestejä
 • Nälänsäätely on sekaisin

Valmennus sopii myös ruoka-aineherkkyyksistä tai allergioista kärsivälle ja vegaanille. Sekä raskaana olevalle tai imettävälle. Valmennus on sovellettavissa omaan ruokavalioon.

 

ET OLE YKSIN. ROHKENE TULLA MUIDEN MUKAAN.

Patrikilla on pitkä kokemus painonhallintaan ja syömiseen liittyvistä taustatekijöistä ja tämän vuoksi hänen metodeillaan saadaan pysyviä muutoksia aikaan. Lähde mukaan tälle yhteiselle matkalle ratkomaan syömisen solmuja!

 • Oletko jo pidempään kamppaillut syömiseen liittyvien asioiden kanssa? Koetko itsesi sokeriaddiktiksi, ahmatiksi, tunnesyöjäksi, ikuiseksi laihduttajaksi tai muuten vain syömiseen liittyvät asiat haastaviksi?

 

 • Tämä verkkokurssi on jotain aivan muuta, kuin mihin olet tottunut! Nyt opetellaan laittamaan oman pään sisällä myllertävät asiat kuntoon, jotka tekevät syömisestä stressaavaa, hankalaa tai aiheuttavat ylitsepääsemättömiä herkutteluövereitä.

 

 • Verkkokurssilla saat salaisessa Facebook -ryhmässä vertaistukea ja näet konkreettisesti, ettet kamppaile näiden asioiden kanssa yksin. Patrik on mukana ryhmässä ja vastaa arkisin kurssin aikana herääviin kysymyksiin.

 

 • Tämä ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin ainutlaatuinen 6kk kestävä verkkokurssi . Seuraava kurssi käynnistyy keväällä 2022!

Voit maksaa osallistumisesi myös liikuntaeduilla: Smartum Pay, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

”Olen päässyt eroon ahmimisesta! Olen löytänyt kylläisyyden, suhtautuminen syömistä kohtaan on muuttunut ja olen saanut jonkin verran rentoutta syömiseen…”

MITÄ OSALLISTUJAT SANOVAT?

Kurssilla on ollut jo yli 1700 osallistujaa. Ja palaute on erittäin hyvää. Tässä muutamia:

”Minulle juuri sopiva kurssi! Selkeytti vuosien eri painon ja syömisen kanssa kikkakonstailun toimimattomuutta. Löysin tien ja tavan nauttia ihan normaalista, monipuolisesta syömisestä uudelleen. Kurssi haastoi tutkimaan omia syömiseen ja painonhallintaan liittyviä uskomuksia. Kurssi kasvatti myös kärsivällisyyttä ja malttia. Materiaalit erittäin hyviä.”

Kurssi on selkeyttänyt ajatusta siitä, mikä omassa syömisessä on pielessä. Asioita käydään perusteellisesti läpi tehtävien muodossa ja vähän kerrassaan rakennetaan sitä omaa syömispakettia. Kurssi ei missään nimessä ole helppo, vaan vaatii paneutumista ja aikaa ja hyvän motivaation. Koska kysymys on asioista joita ei nähdäkseni ole edes mahdollista saada kuntoon viikossa tai parissa, tällainen hitaasti etenevä kurssi palvelee tarkoitusta hyvin. Aina on mahdollisuus kysyä ja syventää ymmärrystä ja vertaistuki auttaa eri näkökulmien löytämisessä. Toki on myös riski, että kurssi menee hukkaan, jos oma motivaatio tai jaksaminen ei ole kunnossa.”

”Olen päässyt eroon ahmimisesta! Olen löytänyt kylläisyyden, suhtautuminen syömistä kohtaan on muuttunut ja olen saanut jonkin verran rentoutta syömiseen. Olen käsitellyt yleisesti jaksamista, jossa on vielä paljon työstettävää. Vielä paino ei ole lähtenyt kunnolla laskuun, mutta se on jo kuitenkin laskusuunnassa. Arvostan sitä että Patrik on tosissaan vastannut suurimpaan osaan viesteistä tai ainakin tykännyt.”

”Moni syömiseen liittyvä uskomus on hälventynyt, suhde syömiseen muuttunut ja olo kaikin puolin parantunut, vaikka tehtävää on vielä paljon. Patrikin pitkä kokemus kuuluu ja näkyy, se on ollut iso juttu! Perheeni saa vähän väliä kuulla ”Patrik on nero” ja heikkoina hetkinä näen Patrikin videolla hymyilevät kasvot mielessäni, kun hän sanoo ”tsemppiä”. Iso kiitos <3 ”

”Lähdin mukaan hienoisella varauksella, sillä olen vuosikymmenten aikana kokeillut kaikki mahdolliset ja mahdottomat dieetit ja ravintovalmennukset ilman näkyvää onnistumista. Kun huomasin tämän kurssin mainoksen, tuli tunne, että tuo voisi olla minun juttuni perustuen mm. Patrikin kirjoittamiin järkeviin kirjoihin, joita olen lukenut, muttei vaan oppi ole aikaisemmin tarttunut. Kun on lähenpänä kuuttakymppiä, ei enää ole raivoisaa tarvetta näyttää hyvältä, mutta on raivoisa tarve voida ja jaksaa hyvin! Vuosien unettomuus, uupumus, masennus ym. ovat vieneet voimat aika nollille ja tiedostan hyvin järkevän syömisen yhteyden hyvinvointiin, vaikkakaan pelkällä ravinnolla ei isompia ongelmia yksinään korjata. Huonoina päivinä hyvä ateriarytmi ja esim. riittävä proteiini eivät vaan ole ensimmäisinä mielessä. Aivot (ja mieli) huutavat makeaa ja rasvaista, muttei kunnon ruokaa. Itselleni oli tärkeää löytää armollisuus syömisessä: saan syödä riittävästi, saan herkutella, saan pitää huonoja ruokapäiviä jne. ilman, että joudun ruoskimaan itseäni ja tuntemaan syyllisyyttä. Toki jonkunlainen roti pitää olla ja vähän niitä kiusauksia myös vastustaa, mutta että oikeasti alan oppia syömään kuten ”normaalitkin ihmiset”, on aika jännää. Koska syömisongelmat ovat kasaantuneet vuosikymmenten aikana, ei voi odottaa niiden poistuvankaan muutamassa kuukaudessa. Ehkä tässä voisi loppuun laittaa vielä, että olen huomannut mielenkiintoisen ilmiön itsessäni: vaikka herkuttelen ja on huonoja päiviä, niin palaan kuitenkin takaisin kurssin oppeihin. Aikaisemmin löin aina hanskat tiskiin ja opin inhoamaan pisteiden ja kaloreiden laskemista. Alan oppia, että voi syödä hyvin ja voida paremmin olematta millään dieetillä tai kuurilla. Kurssi siis toimii!”

”Hyvä, kokonaisvaltainen kurssi. Parasta on ollut taustalla vaikuttavien asioiden eli jaksamisen ja aktiivisuuden tärkeyden esille tuonti. Luja asiantuntemus ja vertaistuki on hyvä yhdistelmä.”

”Todella hyvä kurssi! Tällaisen syömishäiriöisen suhde ruokaan ja syömiseen on jo huomattavasti normalisoitunut, vaikka joitakin asioita pitää vielä opetella. Facebook-ryhmä on ollut hyvä paikka kysellä asioista ja jakaa kokemuksia, siellä käyty keskustelu on myös huomattavasti syventänyt kurssin teemoja. Itselleni arvokkainta on ollut mahdollisuus kysellä asioita arvostamaltani ravitsemuksen ja syömishäiriöiden asiantuntijalta.”

”Olin jo vuoden ajan ennen kurssia pyrkinyt muuttamaan ruokailutottumuksiani terveellisemmiksi, tämä kurssi on erinomaisesti vahvistanut niiden tottumusten juurruttamista vakiintuneemmiksi. Pidin siitä, että kurssilla painotettiin perusasioita – ruokarytmiä, riittävää unta, riittävää kasvisten osuutta aterioissa, arkiliikuntaa – eikä lähdetty ’hifistelemään’ trendikkäillä ruuilla tai dieeteillä. Sain vahvistusta sille, että ihan tavallinen ruoka riittää hyvinvoinnin pohjaksi! Kurssin paras anti liittyi aktiiviseen facebook-ryhmään, jossa sain sekä ohjaajan tuen että mahtavan vertaisryhmän kokemukset käyttööni. Mahdollisuus henkilökohtaisen palautteen saamiseen fb-kysymysten kautta tuntui tärkeälle, opin paljon myös toisten esittämien kysymysten kautta.”

”Kiellettyjen ruokien purku oli tärkeä ja vapautti pään sisäiset lukot. Myös väliviikot olleet tärkeitä koska on vaikeaa ja hidasta muuttaa tapoja kun arki vyöryy päälle. Syöminen muuttunut rennoksi ja tuottaa iloa pitkästä aikaa. Luulin oppivani asiat kurssin aikana mutta mennee vielä puolesta vuodesta vuoteen saada kaikki kohdilleen.”

”Viikottaiset videot ovat laadukkaita ja niiden aiheet ja järjestys on pohdittu hyvin. Ne antavat paljon ajatuksia miettiä omaa tilannetta eteenpäin. Mielestäni kurssi pituus on myös hyvä, siinä ehtii jo repsahtaa ja taas palata ruotuun.”

JÄÄHYVÄISET JOJOILULLE -KURSSI POHJAUTUU INTUITIIVISEEN SYÖMISEEN

Tämä kurssi toteutettiin ensimmäisen kerran alkuvuodesta 2018 nimellä Tunne Nälkäsi – Tuloksia intuitiivisella syömisellä, Patrik on julkaissut aiheesta myös kirjan (Tunne Nälkä! Gummerus kustannus 2018). Kurssista saatiin erittäin paljon positiivista palautetta ja kurssia on toteutettu sen jälkeen useamman kerran nimellä: Jäähyväiset jojoilulle!

 

MITÄ TARKOITTAA INTUITIIVINEN SYÖMINEN?

Intuitiivinen: vaistonvarainen, vaistomainen,  välitön,  automaattinen, luontainen,  synnynnäinen,  aistillinen, luonnollinen,  havainnollinen,  spontaani,  ymmärretty,  ei-opittu. (lähde: suomisanakirja.fi)

Intuitiivinen syöminen on syömistä silloin ja sen verran kuin tuntuu tarvitsevan ja haluavan. Intuitiivinen syöminen on myös sellaisen ruuan syömistä, jota haluaa syödä. Intuitiivinen syöminen on myös irtautumista säännöistä, syömisstressistä ja –syyllisyydestä ja syömisen turhista jännitteistä. Intuitiivinen syöminen ei ole kuitenkaan välinpitämätöntä syömistä, vaan se opettaa kuinka voit yhdistää hyvän ruokavalion luonnolliseen syömisotteeseen, joka tukee omia hyvinvointitavoittasi.

 

SINÄKIN OLET SYNTYNYT INTUITIIVISENA SYÖJÄNÄ, MUTTA OLETKO SELLAINEN YHÄ?

Oletko menettänyt luottamuksen kehosi toimintaan? Luotatko nälkääsi? Uskotko olevasi loputon ahmatti ja karkkihiiri? Tai sokeriaddikti? Haluatko olla menestyvä huippu-urheilija? Tai terve? Tai laihtua pysyvästi? Tai yksinkertaisesti löytää syömisessäkin tasapainon ja mielenrauhan.

 

TUTKITTUA TOIMIVUUTTA

Kehon kuuntelu ja tekemisen muuttaminen omien tuntemusten mukaan on kaikessa tekemisessä onnistumisen ja hyvinvoinnin ydinasia. Myös syömisessä kehon kuuntelu on tutkimusten mukaan tarpeellinen ja käytännön työn näkökulmasta välttämätön osa hyvää syömistä ja syömisen hallintaa. Intuitiivinen syöminen on viimeiset vuodet ollut kiivaan tutkimuksen kohteena ja sen hyödyt alkavat olemaan yhä selvemmät tutkimuksenkin näkökannalta:

 • parempaa painonhallintaa ja pysyvämpää laihtumista
 • tasapainoisempaa ruokasuhdetta
 • terveellisempää syömistä
 • parempaa verensokerin hallintaa
 • parempi kehotyytyväisyys
 • parempi kunto
 • parempi painonhallinta raskaus- ja imetysaikana
 • terveemmän ruokasuhteen siirtyminen omille lapsille
 • suurempi mielihyvä syömisestä

Ja nämä havainnot ovat vasta hyvin lyhytaikaisesta tutkimusnäytöstä. Oman työni perusteella sanoisin, että syömisen intuitiivisuus on tärkeää aivan jokaiselle riippumatta omista tavoitteista. Kyky kuunnella ja noudattaa kehon syömistarpeita on syömisen hallinnan, energiatasapainon säätelyjärjestelmien sekä syömisen kohtuuden kivijalka ja on vaikea kuvitella pitempiaikaista tavoitetta, jossa näiden ei tarvitsisi toimia hyvin.

 

SEKAISIN OLEVA NÄLÄNSÄÄTELY

Moni on sekoittanut nälänsäätelynsä ja sen myötä luottamuksensa kehon kohtuullisuuteen ja kykyyn ohjata syömistä onnistuneesti. Tyyppiesimerkkeinä näistä ovat makeanhimoisuus, syömiskohtaukset ja monenlaiset kokemukset, joissa syöminen luisuu pois hallinnasta. Ja tyyppihenkilö kokee ”tietävänsä mitä pitäisi tehdä muttei saa tehtyä” – ja ei saakaan, koska yhteys kehon viesteihin ja tarpeisiin on kadonnut. Tai näitä kokemuksia pystytään pitämään poissa, mutta vain valtavalla tahdonvoimalla ja kikkailulla. Nämä ovat esimerkkejä vaikeista syömisen ongelmista, joista selviäminen omin neuvoin on hyvin vaikeaa – ja onnistuessaankin vie helposti vuosikymmeniä.

Lievemmissäkin nälän viritystilan ja sen kuuntelun ongelmissa seurauksena on usein tavoitteiden karkaaminen. Tyypillisesti tämä näkyy siten, että tehdään ihan hyviä muutoksia ja oikeitakin asioita, mutta silti mitään ei tapahdu: paino ei laske vaikka pitäisi, kunto ei kohene tai verensokeri pysyy koholla. 

Olen koko työurani tehnyt työtä juuri ylläolevien – todella vaikeiden sekä lievempien – syömisvaikeuksien kanssa. Syömishäiriökeskuksessa vaikeampien ongelmien kanssa, Urheilulääkäriasemalla enemmän treenaavien kanssa ja tavallisella lääkäriasemalla kaikenlaisten ihmisten kanssa. Näiden vuosien aikana olen oppinut, että jokaisella on mahdollisuus oppia kaivamaan esiin normaalit ja luotettavat nälkä-kylläisyysviestit. Ja jokaisella niiden esiinkaivaminen ja kuuntelu on johtanut parempaan olotilaan. Ja ennenkaikkea, jokaiselle on mahdollista oppia syömään intuitiivisemmin.

 

 

MITEN OPETELLA INTUITIIVISTA SYÖMISTÄ?

Se kuinka intuitiivista syömistä opetellaan ja kuinka se saadaan toimimaan ja tukemaan omia tavoitteita ei ole ihan yksinkertainen asia. On hienoa jos asiat lutviutuvat paremmin siten, että koettaa vain alkaa syömään sen mukaan miten nälkä on ja mitä tekee mieli – mutta useimmiten se ei ole näin helppoa ja moni on sen huomannutkin. Liian nopea siirtyminen kohti intuitiivisuutta johtaa usein syömisen ylilyönteihin ja kohtuuttomuuden kokemuksiin, joiden seurauksena usko kehon säätelykykyyn heikkenee ja matka kohti intuitiivisempaa ja joustavampaa syömistä pysähtyy alkumetreille.

Käytännön työssä olen kuitenkin oppinut mallin, jolla intuitiivista syömistä rakennetaan askel askeleelta ja luottamusta kehon toimivuuteen lisätään pala palalta. Näin rakennettuna muutosprosessi ei ole liian haastava ja siitä saadaan myös niitä kokemuksia mitä toivotaankin: parempaa syömisen hallittavuutta, parempaa syömistä, kokemuksia paremmasta olosta sekä luottamusta omien tulosten tavoitteluun.

 

TÄMÄN OPETTELUPROSESSIN VOI JAKAA VIITEEN ERI VAIHEESEEN:

 1. Normalisoidaan näläntunteeseen vaikuttavia elintapatekijöitä 
 2. Opetellaan portaittain syömään nälän ja kylläisyyden mukaan   
 3. Opetellaan syömään kaikenlaista ruokaa ilman jännitteitä ja sallitusti
 4. Karsitaan syömisestä haitallisia ajatusmalleja ja sekoittavia tekijöitä 
 5. Opetellaan tunnistamaan uudestaan omassa syömisessä hyödyllisen ja haitallisen kontrollin rajoja 

Olen nähnyt näiden vaiheiden etenemisen lukemattomilla ihmisillä ja minulla on selkeä kuva miten ihmiset pääsevät näissä muutoksissa eteenpäin ja mitä tuloksia niillä saadaan. Verkkokurssin aikana nämä viisi vaihetta opetellaan puolen vuoden aikana. Joillekin puoli vuotta on riittävä aika näiden vaiheiden sisäistämiseen ja muutoksiin – ja monilla on niin paljon enemmän työtä, että puoli vuotta antaa hyvän alkusysäyksen muutokselle ja selkeän kokonaiskuvan jatkoa varten.

 

ENTÄ TULOKSET!?

Tulokset tulevat kun ylläkuvatut viisi vaihetta on saatu sisäistettyä ja päällisin puolin toteutettuakin. Mutta siinäpä se onkin, että nuo viisi vaihetta on helppo kuvailla ja asettaa tiekartaksi, mutta todellinen haastavuus tulee siitä, että osa muutoksista on vaikeita. Ei vaikeita siten, että niiden tekeminen vaatisi suurta itsekuria – siitä pitää huolen joustava yleisote, vain olennaiseen keskittyminen ja portaittain asetellut tavoitteet. Mutta vaikeita siten, että muutokset vaativat omien pelkojen voittamista, luottavaa opettelua mielen ja kehon turbulensseissa, jatkamista heikompien viikkojen jälkeenkin ja ylipäätään aikaa.

Intuitiivisen syömisen opettelu vaatii huomiota mutta ei ole itsessään vaikeaa ja se on tekemisen tasolla jopa antoisaa ja mukavaa. Vaikeus tulee omasta mielestä ja miten oma mieli pysyy mukana opettelussa. Ja juuri siinä verkkokurssi on hyvä apu.

 

VERTAISTUKI JA ASIANTUNTIJAN OHJEISTUS

Verkkokurssin aikana liki viikoittaisissa tehtävissä opetellaan askel askeleelta kulkemaan kohti hyvää syömisen intuitiivisuutta ja haluamiasi tuloksia. Kuten sanottua, itse tehtävät ei yleensä ole kuitenkaan vaikein asia vaan vaikeus tulee niiden yksilöllisestä soveltamisesta sekä uskalluksesta tehdä tarvittavia muutoksia. On melkeinpä varmaa, että jokaiselle kurssilaiselle tulee tämänkin puolen vuoden aikana vaikea paikka tai huono viikko.

Näissä haasteissa verkkokurssin vertaistuesta (Facebook -ryhmä) on suurta hyötyä – muillakin on samoja vaikeuksia ja heidän kokemuksistaan voi löytyä apua sinunkin ratkaisuusi. Myös mahdollisuus kysyä ja saada asiantuntijavastauksia auttaa oman tilanteen selvittämistä. Yksin sen kanssa selviäminen voisi olla hankalaa ja tietä eteenpäin voisi olla vaikea nähdä – mutta vertaistuella ja asiantuntijaohjeilla nekin vaikeudet ovat ylitettävissä.

 

KURSSIN SISÄLTÖ:

 

 • 6 kk kestävä verkkovalmennus, joka sisältää omatoimijakson
 • Patrikin etätuki suljetussa/salaisessa Facebook -ryhmässä
 • Ryhmän vertaistuki apunasi vaikeina hetkinä ja vastaavasti iloitsemassa onnistumisistasi
 • Laadukkaat video- ja tehtävämateriaalit

Patrik Borgin Jäähyväiset jojoilulle -verkkokurssi alkaa jälleen 28.2.2022

Kurssi toteutetaan uudella Wellflix.fi -sivustolla!