DIGITAALISET HENKILÖSTÖN HYVINVOINTIPALVELUT

Digitaaliset hyvinvointipalvelut, kuten verkkovalmennukset, ratkaisevat useita haasteita henkilöstönhyvinvointipalvelujen toteutuksessa:

 

  • Verkkovalmennus on valmiiksi pureskeltu sopivan kokoisiin palasiin. Aineistoa annostellaan pikkuhiljaa, pidemmällä aikavälillä ja näin saavutetaan parhaat tulokset.
  • Ei sido aikaan tai paikkaan – mahdollistaa palvelun tarjoamisen tasapuolisesti koko henkilöstölle.
  • Yksi valmennusprojekti voi kattaa laajan spektrin hyvinvoinnin eri osa-alueita ja teemoja, kun projekti on hyvin suunniteltu ja kesto riittävän pitkä.
  • Digitaalinen valmennusmalli on kustannustehokas tapa toteuttaa hyvinvointiprojekti.
  • Verkkovalmennuksessa valmentajan asiantuntija-apu on jatkuvasti saatavilla verkossa, nopeasti ja joustavasti.
  • Kertaus ja toisto tuottavat tuloksia ja ne tapahtuvat kuin itsestään valmennuksen edetessä ja aineistopankin laajentuessa.
  • Motivaation ja inspiraation ylläpito ovat tärkeitä tekijöitä ja tästäkin näkökulmasta pidempikestoinen verkkovalmennus mahdollistaa parhaan vaikutuksen, yksittäisistä tapahtumista poiketen. 

 

YRITYSKOHTAINEN RÄÄTÄLÖINTI

Räätälöimme verkkovalmennuksia myös eksklusiivisesti yksittäisen yrityksen henkilöstölle. Tällöin valmennus aloitetaan sovittuna ajankohtana ja toteutetaan asiakasyrityksen arkeen sovitetusti.

 

HALUATKO LISÄTIETOA HENKILÖSTÖN VERKKOVALMENNUKSESTA?

Laita viestiä: info(at)hyvinvointiverkko.fi tai soita 040-7375479 / Erno Polus niin keskustellaan henkilöstöllenne sopivista valmennusmalleista.

HENKILÖSTÖN VERKKOVALMENNUS KULKEE HELPOSTI MUKANA ARJESSA

Katso lyhyt esittelyvideo Työkyky & Energisempi arki -verkkovalmennuksestamme. Videosta saa hyvän käsityksen, miten verkkovalmennus kulkee helposti mukana normaalissa arjessa, eikä vaadi osallistujaltaan ylimääräisiä ponnisteluja. Verkkovalmennus on helppo toteuttaa yrityksessä, toimipaikkojen määrästä riippumatta, ja työntekijän on vaivatonta osallistua!

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -HENKILÖSTÖN VERKKOVALMENNUS

Kattava ja monipuolinen verkkovalmennus työkyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen sekä energisempään arkeen!

Valmennus koostuu 20 valmennusmoduulista. Jokainen moduuli sisältää videoita, tekstejä, tehtäviä, vinkkejä ja työkaluja joiden avulla muutoksia viedään arkeen helposti ja vaivattomasti. Tässä valmennuksessa on myös valmentajan etätuki!

Erno Polus valmentaa yritysten henkilöstöä yli 15 vuoden yksilö- ja ryhmävalmennusten sekä satojen pidettyjen luentojen kokemuksella.

Valmennus on räätälöitävissä myös yrityskohtaisesti, ota yhteyttä: erno.polus (at) hyvinvointiverkko.fi. Puh. 040-7375 479.