Hyvinvointiverkko on suomalaisten hyvinvointialan asiantuntijoiden perustama palveluyritys. Palveluitamme ovat digitaaliset hyvinvointipalvelut, kuten verkkokurssit ja -valmennukset.

Hyvinvointiverkko tuo yhteen hyvinvointialan huippuammattilaiset sekä palveluista kiinnostuneet ja niitä tarvitsevat yksityis- ja yritysasiakkaat. Haluamme tuoda korkealaatuiset hyvinvointipalvelut kenen tahansa saataville.

Sisällöllisesti palvelumme nojaavat vahvasti tieteellisesti tutkittuihin menetelmiin ja keinoihin. Kaikki valmentajamme ovat vastuullisia ammattilaisia, joille suomalaisten terveys ja hyvinvointi on lähellä sydäntä.

ERNO POLUS

Erno Polus on Hyvinvointiverkon perustaja ja toimitusjohtaja. Ernon ura valmentajana alkoi 2000-luvun alussa personal trainerina ja vuosien varrella hän on vieraillut sadoissa suomalaisissa yrityksissä erilaisten hyvinvointiprojektien, luentojen ja valmennusten merkeissä.

Ernon fokus kiinnittyy yksilötasolla ihmisten tapoihin sekä niiden muuttamiseen ja laajemmallla tasolla skaalautuvien hyvinvointipalveluiden kehittämiseen. Ernolla on laaja kokemus yritysten henkilöstön hyvinvointiprojekteista ja häneltä taittuu myös vaativimpien kokonaisuuksien hallinta, joka on yhteistyöprojektien onnistumisessa välttämätöntä.

Luonteeltaan Erno on suoraviivainen, joka näkyy myös hänen valmennusfilosofiassaan. Ei tehdä asioista liian vaikeita.

Hyvinvointiverkossa Erno vastaa verkkovalmennusten lisäksi myynnistä ja asiakassuhteista.

”Ihminen on tapojensa tulos.”

VILHO AHOLA

Vilho Ahola on lääkäri ja valmentaja. Vilho pitää vastaanottoa Oivauni-uniklinikalla ja on perehtynyt elintapalääketieteeseen, hormoniaineenvaihduntaan ja psykologiaan.

Hän on käynyt jatko-opintoja USA:ssa, kouluttautunut kliiniseen hypnoterapiaan ja psykofyysiseen psykoterapiaan sekä suorittanut fitnesslajien 1-tason valmentajatutkinnon Vierumäen Urheiluopistossa. Tällä hetkellä Vilho suorittaa 2-tason valmentajatutkintoa, erikoistuu työterveyshuoltoon, suorittaa unilääketieteen erityispätevyyttä sekä European Society for Clinical Nutrition and Metabolism:in kliinisen ravitsemuksen diplomitutkintoa ja eurooppalaista seksuaalilääketieteen erityispätevyyttä (FECSM).

Vilho toimii myös Suomen fitnessmaajoukkueen lääkärinä, valmentaa fitnesslajeissa sekä toimii ravintovalmentaja monien lajien urheilijoille, merkittävimpänä Suomea Rion olympialaisissa edustanut painonnostaja Anni Vuohijoki. Vilho opettaa Vierumäen urheiluopistolla valmentajan ammattitutkinnon ohjelmassa ja on ollut Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemuksen vierailevana luennoitsija.

PATRIK BORG

Patrik Borg on ravitsemusasiantuntija, tutkija, kliinikko, konseptikehittäjä, kirjailija, blogisti ja elintapamuutosten moniottelija. Lisäksi hän on Suomen Lihavuustutkijat ry:n puheenjohtaja ja toimii lukuisissa muissa asiantuntijatehtävissä painonhallinnan, terveyden ja urheiluravitsemuksen saralla.

Patrikilla on takana toistakymmentä vuotta monipuolista työtä tolkullisen syömisen ja elintapojen puolesta. Patrik on kirjoittanut viisi kirjaa ravitsemuksesta ja esiintyy jatkuvasti valtakunnallisissa medioissa asiantuntijana.

”Ensin keho toimimaan ja sitten opetellaan kuuntelemaan sitä.”

PEKKA REPONEN

Pekka on ylimmän johdon valmennukseen erikoistunut yrittäjä. Valmennustiiminsä kanssa hän huolehtii useiden suuryhtiöiden johtoryhmien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Pekan tausta on olympianostoissa eli painonnostossa, jossa hän on saavuttanut miesten Suomen mestaruuden 85kg sarjassa. Pekan periaatteet jatkuvissa valmennussuhteissa pohjautuvat kolmeen osa-alueeseen: pilatespohjainen tuki- ja ryhtiharjoittelu, sovellettuun levytankoharjoitteluun perustuva lihaskuntoharjoittelu sekä yleisurheilutaustainen tukiharjoittelu.

”Harjoittelu ja fiksut elintavat vaativat kaikelta toiminnalta sen että ne ovat hauskoja, turvallisia ja tehokkaita.”

TIMO HAIKARAINEN

Liikuntabiologi ja personal trainer Timo Haikarainen on pitkästi yli 20000 henkilökohtaisen PT-valmennuskerran kokemuksella todennäköisesti Suomen kokenein personal trainer. Timon valmennuksissa yhdistyy liikuntatieteen uusin tieto sekä todella mittava käytännön kokemus.

Viimeisen 15 vuoden aikana Timo on valmentanut henkilökohtaisesti satoja ihmisiä elämänsä kuntoon. Hänelle on muodostunut maine valmentajana, joka saa aloittelijan kehittymään ennätysvauhtia ja ”ikuiselle tasanteelle” jämähtäneen harjoittelijan kehityslukot aukeamaan käden käänteessä.

”Tuloksia ilman turhauttavaa arpapeliä –turvallisella tavalla”.

LIINA SIEVERS

Liina Sievers on toimintaterapeutti (AMK), personal trainer, ravintovalmentaja ja elämäntapojen- sekä hallinnan parantamiseen erikoistunut valmentaja.

Viikolla hän valmentaa ja tapaa omia asiakkaitaan, viikonloppuisin Liina kouluttaa tulevia personal trainereita Suomen johtavassa koulutusorganisaatiossa, Trainer4You:ssa.

Tällä hetkellä Liina käy personal trainereille räätälöityjä mentaalivalmennuksen NLP-opintoja, tavoitteenaan kouluttaa myös tällä saralla tulevaisuudessa.

Liina on laajalti kehuttu kouluttaja sekä puhuja, jonka eläväinen tyyli pitää kuulijat takuuvarmasti hereillä ja kiinnostuneina.

KIRSI VAULAMO

Kirsi Vaulamo on personal trainer -kouluttaja, ravintovalmentaja, personal trainer ja juoksuvalmentaja. Kirsin ominta aluetta ovat yritysten hyvinvointivalmennukset, johdon coachaus sekä elämäntaparemontit.

Luennoitsijana ja kouluttajana häntä kehutaan helposti lähestyttäväksi, laajan tietomäärän omaavaksi tehopakkaukseksi, jonka luennoilla tapahtuu!

Kirsi opiskelee koko ajan jotakin – tällä hetkellä hän pänttää ravitsemustieteitä, psyykkistä valmennusta (NLPT) sekä myofaskiaalista harjoittelua (ATiT).

SAMPO SAMMALISTO

Filosofian tohtori Sampo Sammalisto on suosittu tietokirjailija ja bloggari. Sampo on myös kokenut kouluttaja ja hän on kouluttanut yli 5000 suomalaista.

Hänen kirjoittamansa kirja “Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään” on nykyaikaisen ihmisen selviytymisopas, joka on auttanut tuhansia ihmisiä elämään tuottavampaa, stressittömämpää, kiireettömämpää ja onnellisempaa elämää.

Sampon tavoitteena on auttaa ihmisiä parantamaan työ- ja vapaa-ajan tapojaan ja siten parantamaan elämäänsä. Sampoa voit seurata hänen blogissaan ja Facebookissa.